Πρόοδος, τεχνολογία, εξερεύνηση του διαστήματος, είναι οι αιτίες που ανάγκασαν την ανθρωπότητα να σκεφτεί, να προβληματιστεί και τελικά να δημιουργήσει μεταξύ άλλων, αυτό που σήμερα ονομάζουμε ασφάλεια τροφίμων. Σήμερα γιορτάζουμε για άλλη μια χρονιά την παγκόσμια ημέρα ασφάλειας τροφίμων υμνώντας τους πρωτεργάτες, και σκεφτόμαστε τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.
Όλοι οι εργαζόμενοι της εστίασης και επεξεργασίας τροφίμων βλέπουν και υπογραμμίζουν καθημερινά νέα προβλήματα που ξεπηδούν και χρήζουν αντιμετώπισης.
Η SERACLEAN πριν από 15 χρόνια, έχοντας εμπειρία στην υγιεινή των παγομηχανών έφερε στην επιφάνεια, ερεύνησε και μελέτησε τα προβλήματα υγιεινής του πόσιμου πάγου. Δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης της υγιεινής των παγομηχανών που παράγουν πλέον υγιή πόσιμο πάγο, συμμετέχοντας με τον δικό της τρόπο σε αυτό που ονομάζουμε και τιμούμε σήμερα «ασφάλεια τροφίμων»
Ανδρέας Σεραφειμίδης – SERACLEAN
Director Manager